Adventure

Als er één indrukwekkend is dan is dat deze locatie. De ligging, de uitstraling en de toegang van deze locatie is top. Deze locatie hebben we drie keer getracht te bezoeken. Het is niet moeilijk om deze locatie te vinden, daar het midden in het centrum ligt. Als je een rondje loopt, vind je verschillende deuren naar het gebouw. Deze deuren zaten morsdicht toen wij de eerste keer daar waren. Nog maar eens een rondje om het gebouw. Geen mogelijke ingang te bekennen. We zijn toen maar weer weg gegaan. We hebben een tijd zitten bedenken hoe je nu naar binnen kan. We dachten dat het een onbegonnen zaak was.

Bij de tweede poging hadden we meer info over de toegang. We gingen ’s ochtends vroeg en op een zaterdag. Het uitgaanspubliek liep nog over straat. We hadden de mogelijke toegang gevonden, maar er was overal politie op straat. Dus we durfden niet te kijken of dit ook echt een toegang was. Na een tijdje gewacht te hebben, gingen we proberen of dit ook echt een toegang was.  Ja hoor bingo, maar we durfden niet de volgende stap te nemen. We zijn toen wederom zonder foto’s vertrokken.

Driemaal is scheepsrecht zeggen ze. Bij de derde keer moest het gaan gebeuren. Na wat info van verschillende contacten die de toegang bevestigenden, hadden we een echt WTF gehalte. Dit kan toch niet waar zijn, dachten we. Wederom naar de locatie gereden en ons voorgenomen straight naar de toegang te gaan en direct zonder twijfelen de toegang te betreden. Onze harten bonsden als een gek. Niet zo gek ook als je bedenkt dat je via een luik in het straatwerk een donkere stoffige kelder binnen moet gaan. Diegene die weten op welke locatie wij zijn, weten wat wij bedoelen. We waren binnen yes! Spanning om te snijden. Nu een toegang vinden naar de ruimte waar het om draait. Uiteindelijk kwamen we binnen uit. OMG wat vet! Tijdens het uitpakken van de fotoapparatuur hoorden we ineens stemmen. We schrokken ons rot en verstopten ons, omdat de mensen die we hoorden ook binnen waren . Ik zat in een kast met een klein ruitje. De stemmen werden steeds luider. Ik had het niet meer, wat een spanning. De mensen stonden aan de andere kant van de deur van de kast, ik kijk ze zo aan. Na een tijdje waren er geen stemmen meer te horen. Toen kwam ik uiteindelijk uit de kast 😉
We gingen eindelijk foto’s maken van deze schitterende locatie. De spanning bleef hoog bij mij en heb niet relaxed rond gelopen op deze locatie. Voor je gevoel heb je ingebroken. Niet dat ik weet hoe dat voelt, maar zo zou het kunnen voelen. We besloten weg te gaan, maar zagen dat er een auto met draaiende motor precies op onze uitgang stond. Ik zat in de donkere kelder en mijn fotomaat stond boven te kijken wanneer de auto vertrok. Ik heb nog nooit, maar dan ook nog nooit zoveel spanning gehad. Voor mijn gevoel leek het dat ik een uur in die kelder heb gezeten. Het was echter nog geen 10 minuten. Eindelijk konde we via het luik in het straatwerk naar buiten. Toen ik weer op straat liep, was gelijk de spanning weg en beseften wij ons dat dit de vetste locatie is die we tot nu toe bezocht hebben. Na een paar jaar is dit nog steeds DE locatie met een ongelooflijke spanning die we nog nooit zo hoog hebben beleeft.

© copyright 2008 - 2016 RS Photography